Project Description

“Creator de fenomene din 2003”. Sloganul Café DéKo vorbeste despre primele momente in care show-urile de stand-up si spectacolele de improvizatie si-au facut loc, timid mai intai, in viata Bucurestiului. Inspiratia lui Dan Chisu, fondatorul Café DéKo, este motivul pentru care astazi asistam la doua adevarate fenomene – zeci de cluburi de comedie si zeci de trupe si artisti se intrec in show-uri de stand-up si de improvizatie care poate ca nici n-ar fi aparut fara scena DéKo de la etajul 1 al Teatrului National unde Mihai Bobonte, Teo, Vio si Costel formau prima Trupa DéKo, iar Catalin Neamtu antrena prima trupa de improvizatie,  ImproVizati.

Artistii DéKo sunt si astazi cei mai buni din tara si reusesc sa umple cele mai mari sali de spectacole cateva zile la rand. Mihai Bobonete sau Bobo aka Bobita, Mihai-Rait Dragomir aka Dorel, Adrian Vancica aka Celentano, vedetele serialului “Las Fierbinti”, Cosmin Natanticu sau Sorin Parcalab sunt doar cateva dintre numele celebre care urca pe scena deKomedie in fiecare saptamana.

Seara de joi este seara trupei ImPro, cu Neamtu, Bobo, Vancica, Natanticu, Cosmin Nedelcu Micutzu, Mihai Rait si Marian Hancu, cea mai veche si mai apreciata trupa de improvizatie, cu sute de show-uri la activ.