ARTISTI CAFE DEKO

Trupa DeKo, cu Bobo, Teo, Vio si Costel, a fost prima trupa de stand-up din Romania, asa cum ImproVizati, cu Neamtu, Bobo, Costel, Catalina Vasile, Marian Hancu si Tania Popa,  a fost prima trupa de teatru de improvizatie. Amandoua s-au nascut la Cafe DeKo si aici au crescut.  Le multumim tuturor celor care au urcat pe scena Cafe DeKo de-a lungul timpului si au contribuit prin spectacolele lor la dezvoltarea noului val de umor romanesc.

Mihai Bobonete

Mihai Bobonete aka Bobo

Cel mai cunoscut comediat roman al momentului, Mihai Bobonete aka BOBO este stand-up-er, actor de televiziune si de film, entertainer, tata, pescar, fotbalist, deci multi-talentat. Il gasiti in “Las Fierbinti” sau “Jocuri de Celebritate”, pe Pro TV, pe scena Salii Palatului sau prezentand evenimente, pe malul baltii, cu lanseta in mana, sau alaturi de Spartacus Iazu , pe terenul de fotbal.

La Cafe DeKo, Bobo a fost in prima trupa de stand-up din 2003, Trupa DeKo, si co-fondator al primei trupe de improvizatie din Romania, alaturi de Neamtu, din 2004. Oriunde l-ati vedea sau intalni, sansele ca el sa va faca sa radeti sunt maxime.

Catalin Neamtu

Catalin Neamtu

Absolvent al Universitatii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, Facultatea de Teatru, specialitatea actorie la clasa prof. univ. dr. Florin Zamfirescu.

A jucat in filme precum  Mamaia (2013), Si caii sunt verzi pe pereti (2012),  S-a furat mireasa (2012), Second Han (2005), Italiencele (2004) si altele, si a avut roluri de televiziune in “Serviciul Roman de Comedie”, “Vacanta Mare” sau “Anticamera”.

Neamtu este, alaturi de Bobo, fondatorul trupei de improvizatie ImPro care a avut spectacole din 2004 neintrerupt pe multe scene din Romania.

De fapt, el voia sa scriem ca improvizeaza pe zi ce trece. Pe zi? Ce trece?

Adrian Vancica

Adrian Vancica

Adrian Văncică a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, Facultatea de Teatru, specialitatea actorie la clasa prof. univ. dr. Mircea Albulescu. Este actor angajat al Teatrului Nottara din București și cunoscut tuturor ca interpretul lui Celentano, prietenul de băutură a lui Firicel a lu’ Cimpoaie (Cuzin Toma) din Las Fierbinți, serialul de comedie difuzat pe ProTV.

A interpretat diverse roluri în filme, precum  America, venim! (2014),  Mamaia (2013), Roxanne (2013), Așteptând zorile  (2011), Marți, după Crăciun (2010).

Este unul dintre cei mai apreciati stand-up-eri ai momentului si membru al trupei de improvizatie ImPro.

Cosmin Natanticu

Cosmin Natanticu

Cosmin Natanticu a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, Facultatea de Teatru, specialitatea actorie la clasa prof. univ. Doru Ana.

A jucat in filme precum Mamaia (2013), S-a furat mireasa (2012), Portretul luptătorului la tinerețe (2010) sau Inapoi Acasa (2009).

Bincunoscut de la emisiuni precum  „Divertis“, „Serviciul Român de Comedie“ , “Spitalul de dementa” sau „Taxi Driver“, Cosmin Natanticu este astazi unul dintre cei mai iubiti comedianti care urca pe scena atat in show-uri de stand-up, cat si in spectacole de improvizatie, alaturi de colegii sai din trupa ImPro.

Cosmin Nedelcu Micutzu

Cosmin Nedelcu Micutzu

Micutzu este nascut in Foscsani, unde a absolvit liceul de arta “Gheorghe Tattarescu”. Cosmin Nedelcu aka `Micutzu` este unul dintre cei mai cunoscuti artisti de stand-up din Romania, in prezent rezident la Racing Pub din Bucuresti.

Meseria lui de baza este actoria si a jucat in piese precum ”Cafeaua neagra” – UNATC, “D-ale carnavalului”, “Moartea lui Tarelkin”, “Platonov ” – Teatrul Metropolis.

Pe scena Cafe DeKo, pe Micuztu il gasiti ca membru in trupa ImPro alaturi de Bobo, Neamtu, Mihai Rait, Cosmin Natanticu, Adrian Vancica si pianistul Marian Hancu.

Mihai Rait Dragomir

Mihai Rait

Actor cu acte in regula ca absolvent al Facultatii de Teatru Spiru Haret, Mihai Rait joaca, din 2012, rolul lui Dorel din „Las Fierbinţi”, fratele mai mic al lui Bobita alias Mihai Bobonete. Dupa “Vine Politia” de la Pro TV, Mihai a jucat in “Nasa” rolul lui Magic.

Face parte din trupa ImPro si este stand-up-er rezident la Cafe DeKo. Participa la numeroase turnee de stand-up si improvizatie din Romania si din Europa alaturi de colegii sai.

Sorin Parcalab

Sorin Parcalab

Adi Bobo

Adi Bobo

Sergiu Floroaia

Sergiu Floroaia

PARTENERI